Часті помилки новачків у покері

Часті помилки новачків у покері

Часто серйозні помилки новачків у покері пов'язані з тим, що вони не мають достатнього досвіду та навичок цієї гри. Для того, щоб стати справжнім професіоналом, необхідно вчитися не лише на чужих помилках, а й на своїх. Ми розповімо вам про десять найпоширеніших помилок гравців у покер, яких треба уникати.

Перша – грати наосліп

Сьогодні існує безліч покерних варіацій, тому кожен необхідно вивчити. Спочатку почніть освоювати правила і стратегії покеру, який вам найбільше сподобався. А якщо ви хочете брати участь у великих турнірах або кешах у режимі онлайн, то тут доведеться пройти багато рівнів навчання.

Друга – бажання досягти успіху у всіх видах покеру

Якщо ви стали професіоналом в одному виді гри, розвивайте свої навички й надалі. Читайте художню та технічну літературу, дивіться стриму відомих покеристів та онлайн трансляції різних турнірів, а також знайдіть друзів по іграм покеру. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому результаті, і тоді ви почнете вигравати великі гроші.

Третя – відсутність загальної стратегії

У світі було розроблено велику кількість різних покерних стратегій, але якщо ви новачок, краще використовуйте тільки одну. Ми радимо вибрати тайтово-агресивну манеру гри. Обережно використовуйте стартові руки та позиції, які вибираєте для розігрування своєї руки. Коли ви станете професіоналом, зможете використовувати агресивну техніку гри, але це станеться не скоро.

Четверта – протистояти сильним гравцям

Звичайно, кожен хоче здобувати перемогу у сильних покеристів. Але спочатку не варто ризикувати. Краще спробуйте грати проти менш досвідчених людей, отримуючи необхідні знання та досвід. Пам'ятайте, ви граєте проти суперників, а чи не проти круп'є. Згодом ви зможете протистояти справжнім професіоналам та вигравати хороші гроші, але для цього необхідно довго вчитися.

П'ята – грати за поганими столами

Головною метою покеру є отримання виграшу. Але якщо за столом сидять хайролери, які ніколи не дозволять вам здобути перемогу, краще залиште гру, тому що можете залишитися з порожнім гаманцем.

Шоста – грати на високих лімітах

Часто новачки, які набили руку в онлайн-казино, думають, що зможуть грати на високих лімітах та в живому покері. Але якщо ви не маєте достатнього досвіду, не варто ризикувати. Краще почніть із низьких лімітів та оцініть свої сили. Якщо ви у них впевнені, переходите на інший рівень, тому що в іншому випадку втратите весь банкрол.

Сьома – відсутність необхідного банкролу

Іноді новачок сідає за покерний стіл з недостатнім банкролом і програє, оскільки не може продовжувати гру через брак грошей. Пам'ятайте, що для кешу банкрол повинен становити не менше 30 бай-інів (початкового внеску), а для турніру в покер – 100 бай-інів.

Восьма – нетерпіння та відсутність витримки

Щоб добре грати в покер, необхідно набратися досвіду. Деяким щастить і на початку шляху, але один виграш не означає, що перемоги будуть регулярними. Щоб стати справжнім професіоналом, слід постійно вчитися, набувати досвіду та набратися терпіння.

Дев'ята – віра у забобони

У покері, як і в будь-якій іншій картковій грі, присутня величезна кількість забобонів, які відволікають від головної мети. Не варто вірити в цю нісенітницю. Вам необхідно завжди мати холодну голову і тверезо оцінювати все, що відбувається за ігровим столом.

Десята – емоційний спад

Не слід занадто бурхливо реагувати на виграш, як і на програш, оскільки це призведе до емоційного вигоряння. Будьте спокійні та врівноважені, якщо хочете досягти успіху.

Коментарі (0)

Залиште коментар